CWA Rendelésleadás

Rövid leírás

A modullal konszignációs rendeléseit közvetlenül adhatja le.

Miért hasznos?

Normál esetben a konszignációs raktárban lévő termékekre beállíthatók minimum/maximum készletszintek, ami alapján a rendszer félautomatikusan készít megrendelést azokra a termékekre, amelyek készlete lefogyott a minimum szint alá.

Bizonyos esetekben (pl.: tervszerű karbantartás) szükség lehet ezektől a mennyiségektől időszakosan eltérni. Ilyen esetekben a rendelés modullal lehetősége van a megfelelő jogosultsággal rendelkező személyeknek a raktárkészletre történő rendelésre, amelynek során a konszignációs raktárban lévő termékekre rendelést adhat le.

Azon termékek, amelyek még nem szerepeltek a konszignációs raktárban, ebben  modulban nem jelennek meg, hiszen a konszignációs készleteket szerződés határozza meg. Ilyen eetekben vagy a direkt rendelés, vagy a katalógusból rendelés modul nyújthat segítséget a termék betöltésében a konszignációs raktárba. 

Rólunk
Konszignációs raktárkezelés több évtizedes szakmai alapokon.

Szolgáltatásaink mérnöki,  jogi és logisztikai szempontból több évtizedes, biztos alapokon nyugszanak. Ismerje meg CWA szoftverrendszerünket!

KAPCSOLAT
Írjon nekünk
info@konszignacio.hu

Székhely
Győr

Telefonszám
+36 30 558 5403